11 juli 2019

We zijn live!

Op de Uitnacht 2019, waarbij Fabricavii en Klooilab Rozet in co-creatie een maakavond organiseerden, ontstond het idee voor een online platform. Een (online) plek waar je kennis op kan doen, waar makers elkaar kunnen vinden, waar inspiratie gedeeld kan worden en waar de maakbeweging van Arnhem en omgeving op ontsloten wordt. Nog geen half jaar later is “Makercosmos” in de lucht! (beeld je in: confettikanonnen en gejuich).

Al klooiend en onderzoekend kreeg dit platform vorm, maar echt vorm krijgt het pas als het gaat leven. En daarvoor hebben we jou nodig! Passend bij de maakbeweging willen we belangeloos delen wat er gebeurt op het raakvlak van kunst, wetenschap en technologie. En dus is jouw input van onschatbare waarde.

Ben jij een maker, ken jij een maker, wil jij een maker worden? Heb je een idee voor dit platform, vind jij dat je erbij hoort, wil jij graag iets delen? Voel je welkom om ons te benaderen en samen kijken we hoe we van MakerCosmos een bruisende community kunnen maken van kunstenaars, wetenschappers, ondernemers, knutselaars, leraren en andere partners uit de samenleving, want de toekomst heeft makers nodig en dit is slechts het begin…

Deel deze pagina
Makercosmos