Rozet Onderwijs

Vanuit taal, kunst en erfgoed inspireert Rozet iedereen om een weloverwogen unieke identiteit te ontwikkelen. Met de inzet van verbeeldingskracht, oplossend vermogen, reflectie, discussie, filosofie en historisch besef, kortom, de creatieve menselijke vaardigheden wordt die persoonlijke groei gestimuleerd. Dat zijn Creatieve Vaardigheden die je vooral aanspreekt tijdens het maken. Rozet heeft het Klooilab in het leven geroepen zodat iedereen deze belangrijke vaardigheden kan ontdekken en ontwikkelen. Het Klooilab is een mobiel lab voor bezoekers die in de vrije tijd iets (nieuws) willen maken  met anderen. Onder begeleiding van een kunstenaar of ontwerper gaan we samen op onderzoek uit, met als doel het doen van nieuwe wereldse maar ook persoonlijke ontdekkingen en met als doel om van elkaar te leren.

Filosofie

Zelf maken is leuk, maar waar moet je beginnen? En hoe? Met het Klooilab maken we leren door te maken voor iedereen toegankelijk. We willen een omgeving creëren waarin kunstenaars en bezoekers samen maken, nieuwe technologie ontdekken en toepassen en hun kennis delen. De ontwikkeling van het Klooilab zelf is een interactief proces. Op basis van nieuwe inzichten zetten we de volgende stap. Ook met het Klooilab gunnen we onszelf dus klooitijd, om te ontdekken wat nodig is om van nog meer mensen makers te maken.

Uitnodiging

Heb jij maak-expertise die je graag wil delen? Ben je een kunstenaar met een mooi idee voor het klooilab? Zou jij wel als vrijwilliger aan de slag willen bij het Klooilab? Of heb je een ander idee voor het Klooilab van Rozet? We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen maken we er iets moois van en inspireren we elkaar.

Waar

Kortestraat 16, 6811 JE Arnhem, Nederland, 51.980738, 5.9043476, 14, ChIJ8ZhCDLalx0cRdjoNzCod31k, 16, Kortestraat, Arnhem, Gelderland, GE, 6811 JE, Nederland, NL

Tags