Maaksymposium netwerkbijeenkomst maakonderwijs

Rozet Onderwijs organiseert deze netwerkbijeenkomst in samenwerking met MakerCosmos, dat bestaat uit makers van Community Learning Center Arnhem (CLC), de Onderwijsspecialisten, Makers on the Move, HAN Pabo, Rozet en Fillip Studio’s.

Wil je weten wat Maakonderwijs inhoudt en hoe jij daaraan deel kunt nemen? Kom dan naar deze netwerkbijeenkomst bij Makerscosmos in Arnhem! Wissel met collega’s uit over eigen projecten die passen bij het Maakonderwijs; leer in een college van Maarten Hennekens over de achtergronden van Maakonderwijs en/of volg een workshop in de werkplaatsen. Of bekijk de nieuwe set voor Maakonderwijs van de ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs. Hier zie je in een oogopslag wat de belangrijkste doelen en werkvormen van Maakonderwijs in het basisonderwijs zijn; een handig hulpmiddel als je zelf Maakonderwijs maakt.

Ook ben je dinsdagmiddag 8 november welkom om mee naar de landelijke Maak-dag in Amsterdam van de Mokum Maakcoalitie te gaan.

Rozet Onderwijs organiseert de netwerkochtend in samenwerking met het MakerCosmos, dat bestaat uit makers van Fabrica (Community Learning Center Arnhem (CLC) + HAN Pabo, Fillip Studio’s).

Locatie > Makerscosmos, Coehoornstraat 17, 6811 LA Arnhem

Tijd > 16.00 – 19.30 uur

Doelgroep Culturele aanbieders

Deelname is gratis

Aanmelden: Netwerkbijeenkomst + diner De Kunst van het Maken – Rozet

Uitnodiging Netwerkbijeenkomst 7 november 2022

Meer evenementen

Volledige agenda