Bijeenkomst (moderne) techniek voor docenten van De Onderwijsspecialisten

Voor wie is deze bijeenkomst? Voor iedereen die iets doet op de scholen van de Onderwijsspecialisten rondom (moderne) techniek. Denk aan innovatielabs, praktijkvakken waarbij bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van 3D-printers, lasersnijders, etc, maar ook als je bezig bent rondom maakonderwijs, handvaardigheid, etc. Wees welkom!

Er gebeurd namelijk veel op onze scholen rondom (moderne) techniek, maar er is geen plek waar jullie dit kunnen delen, van én met elkaar kunnen leren en waar je geïnspireerd kan worden en uiteraard je collega’s in hetzelfde vakgebied kan ontmoeten.

Graag plannen we een eerste bijeenkomst op woensdag 30 november, om jullie te ontmoeten, kennis te delen en daarnaast ook met elkaar vorm te geven waar de behoefte ligt. Hierin gaan jullie onder andere met elkaar in gesprek, om ook aan te geven waar jullie mee bezig zijn, waar jullie elkaar kunnen vinden en met én van elkaar kunnen leren. Ook zal er vanuit de scholen kennis en voorbeelden gedeeld worden, waar jullie al mee bezig zijn.

Het programma start om 15:00. Inloop is vanaf 14:45. Vervolgens nemen we jullie mee in het programma, waarna om 17:00 de borrel start, om ook met elkaar in gesprek te raken!

Coehoornstraat 17, 6811 LA Arnhem. Parkeren kan eventueel bij het station, Rozet, of bij het kantoor van de Onderwijsspecialisten.

We zien uit naar jullie komst!

Ben jij docent bij De Onderwijsspecialisten en wil je ook graag komen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar t.budding@deonderwijsspecialisten.nl 

Meer evenementen

Volledige agenda